Teama AB är ett familjeföretag som år 2015 övertogs av Eva Kammerfors som är en erfaren affärs- och verksamhetsarkitekt med processutveckling och förändringsledning som specialitet. Hon har över 30 års erfarenhet av att frigöra potential och energi hos företag, organisationer och människor genom att på olika sätt öka den totala samarbetsförmågan.

Eva
Eva Kammerfors

Eva har i många år varit drivande i flertalet arkitekturnätverk, inom Dataföreningen, hos tidigare arbetsgivare och den internationella arkitekturorganisationen IASA på såväl svensk som global nivå. Engagemanget för kraften i nätverkande bidrog till att Eva tillsammans med likasinnade blev medgrundare till affärsnätverket Solsystemet, en svensk nätverksbaserad organisation för passionerade experter inom digital transformation.

Eva sitter i styrelsen för flera startups och har flertalet bolagsengagemang, bland annat i Molndrift och Tirudigital, företag som både möjliggör och utnyttjar den nya nätverksekonomin för att hjälpa sina kunder till internationell framgång. Eva är även medförfattare till Boken om IT-arkitektur, både den svenska och internationella upplagan.

loggasolsystemet Molndrift